21. Dönem POMEM Mülakat Yerleri Açıklandı?




pomem mülakat yerleri
21. DÖNEM POMEM MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI
Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 21. Dönem için lisans mezunlarından 10.000 erkek, 1.000 kadın, önlisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 13.000 öğrenci adayı olmak üzere toplam 10000 polis memur adayı alımı için şahsen başvuru tarihleri ve sınav merkezleri belli oldu.

Adaylar aşağıdaki bağlantıdan T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifreleri ile giriş yaparak evrak teslim işlemlerini yapacakları, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini öğrenebilecekler. Adaylara posta ya da başka yollar ile tebligat yapılmayacak, sınav giriş belgesi gönderilmeyecek.

21.Dönem POMEM sınav sonuçları da Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfasından ilan edilecek olup, sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adayların sınav merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmaması gerekiyor. 21.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınav giriş belgeleri için


LİSANS MEZUNLARI İÇİN TIKLAYINIZ.   
ÖNLİSANS MEZUNLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Bizi Takip Edebileceğiniz Adreslerimiz
Facebook Youtube
 © by Polis Adayları Bilgi Paylaşım
Sizleri Facebook Sayfamıza ve Youtube Kanalımıza Bekliyoruz..

Hiç yorum yok