Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Polis Alımı Açıklaması-Son Dakika


paem alımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Mezun olan öğrencilerimiz arasında ülkemizin 81 vilayetinden kardeşlerim olduğunu görüyorum. Milletin içinden gelen insanların milletin beklentilerine uygun hizmetleri çok daha iyi bir şekilde verebilirler. Şu veya bu grubun şahsın ekibin değil milletin ve devletin polisleri olarak görev yapmanızı özellikle bekliyorum. Görevinizi yaparken arkanızda milletin ve devletin bunların temsili olan cumhurbaşkanınızın olduğunu asla unutmayın. Geçmişte pek çok kurumumuz gibi Polis Akademimiz de bir grup tarafından sinsice kontrol altına alınarak kendi amaçlarına hizmet eder hale getirilmiştir. Sınavlarından terfilerine kadar her konuda elde ettikleri gücü devleti ele geçirmek için kullanan FETÖ sonunda işi millete saldırmaya kadar vardı. Polis Akademisi'ni de yeniden yapılandırdık.

Bugün mezun olanlarla birlikte 17-25 Aralık sonrası göreve başlayan komiser yardımcısı sayısı 7 bin 347'yi buldu. Eskiden yılda 500 mezun verebilen akademimiz üstün bir gayretle sadece bu yıl bin 859 mezun vermiştir. Mevcut eksiği tamamlayana kadar bu sistemle, yani sivilden öğrenci alarak komiser yardımcısı yetiştirme programını sürdüreceğiz.

Siyasi Parti Üyeliğimi Nasıl İptal Ettirebilirim? Tıklayın
PMYO Dersleri ve Sınavları Okumak İçin Tıklayın
PMYO İntibak Eğitimi Nasıl Oluyor? Okumak İçin Tıklayın
POMEM Eğitim Süresi Ne Kadar Okumak İçin Tıklayınız
POMEM Eğitim Sonu Sınavı Nedir? Okumak için Tıklayınız
POMEM'de 1 Gün Nasıl Geçiyor? Okumak İçin Tıklayınız
POMEM öğrencilerinin aldığı dersler ve sınavlar neler? Okumak İçin Tıklayınız
Bizi Takip Edebileceğiniz Adreslerimiz
Facebook Youtube
 © by Polis Adayları Bilgi Paylaşım
Sizleri Facebook Sayfamıza ve Youtube Kanalımıza Bekliyoruz..

Hiç yorum yok