Çıkmış Mülakat Soruna Çalışmanın Faydaları Neler?



pomem çıkmış mülakat soruları


Çıkmış Mülakat Soruna Çalışmanın Faydaları Neler?

Değerli arkadaşlar kendim POMEM Mezunu olan biriyim size burada yazacağım her şey kendi düşüncemdir ister katılın ister katılmayın bu size kalmış.
Polis Akademisi polis alımlarında mülakat yaparak adayların kendini ifade etmesine bakıyor. Bunun içinde sizler mülakat esnasında kendinize hakim olmalısınız. Kolay bir aşama değil sizleri anlıyorum bende heyecanlandım ama kendime hakim oldum. Daha önceden giren adaylardan kazanamayanların mülakat soruları hakkında genellikle boş verin soruların önemi yok size bakmıyorlar gibi söylentiler yazıyor ancak bu iş öyle değil. 

Komisyon karşısına gelen adaya soruyu çekmesini söylüyor ve aday soruyu çekiyor soruyu okuyup cevaplaması gereken aday bir şey diyemiyor sebebi ise bir fikrinin bulunmaması ya da heyecanlanmasıdır. Ancak adaylardan bazılarına önceden çıkmış sorular genellikle geliyor bundan dolayı çıkmış sorulara kesinlikle bakmanızda fayda vardır. Ezberleyin demiyorum sadece göz gezdirin. Çünkü mülakat esnasında bildiğiniz sorunun gelmesi sizi o an çok mutlu edecektir ve kendinize olan güveninizin artmasına sebep olacaktır. Eğer soru bilmediğiniz yerden geldiğinde komisyon sizden cevap bekliyor uzun süre cevap veremeyince tamam çıkabilirsin diyebiliyor. Bu duruma düşmemek için elinizin altında olan soruları bir kere okumanın kimseye zararı olmaz. Bu sitemizde sizlere mülakat soruları ve polis alımları hakkında her şeyi yayınlayacağız. Şimdi sizlere daha önceden çıkmış bazı mülakat sorularının bulunduğu linkleri aşağıda vereceğim. 

2017 Yılında çıkan mülakat sorularını Youtube Kanalımıza yükledim : Tıklayınız
Mülakat Soruları 1: Tıklayınız
Mülakat Soruları 2: Tıklayınız
Mülakat Soruları 3: Tıklayınız
Mülakat Soruları 4: Tıklayınız
Siyasi Parti Üyeliğimi Nasıl İptal Ettirebilirim? Tıklayın
2018 PMYO Alımı Ne Zaman Olur? Okumak İçin Tıklayın.
PMYO Dersleri ve Sınavları Okumak İçin Tıklayın
PMYO İntibak Eğitimi Nasıl Oluyor? Okumak İçin Tıklayın
Bizi Takip Edebileceğiniz Adreslerimiz
Facebook Youtube
 © by Polis Adayları Bilgi Paylaşım
Sizleri Facebook Sayfamıza ve Youtube Kanalımıza Bekliyoruz..

Hiç yorum yok