POMEM'de Sağlık Raporu İşlemleri Nasıl Oluyor?

POMEM'de Sağlık Raporu İşlemleri Nasıl Oluyor?

pomem,sağlık


Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Ben Polis Memuruyum  Sizlere Okullarda Alınan Sağlık Raporları Hakkında Bilgiler Vereceğim


.

1- İlk olarak Polis Akademisi tarafından planlamanız yapılan okula akademinin belirttiği saatte teslim oluyorsunuz. Okulda sizin geçici kaydınız alınıyor. 

2- Daha sonra içtima alanında toplanarak okul personeli tarafından konuşma yapılıp sizi okulun yönetimi hakkında bilgilendirecekler.

3- Okuldaki ilk gününüzden sonra sizlere akademi tarafından yollanan Sağlık Raporu Kağıdı verilip ilde bulunan hastanelere okulda aday sayısı kadar paylaştırılır. Eğer okulun bulunduğu il küçük ise tek hastaneye gönderilir. 

4- Sağlık Raporu Kağıdında ise kimlik bilgileriniz ve gideceğiniz tüm bölümlerin isimleri var burada kağıtta bulunan tüm bölümlere giderek Sağlam yazısı alınması lazım. Sağlam yazısı alınmaması halinde ise doktorun düştüğü bilgilere göre diğer aşamalara gidilir. 

5- Adaylar Sağlık Raporu işlemlerini tamamladıktan sonra tekrar okula gelir. Tüm okulun sağlık işlemleri tamamlandıktan sonra hastanenin heyetine giriyorsunuz onların onayı alındıktan sonra Sağlık Raporları artık Polis Akademisi Başkanlığına yollanır. 

6- Şimdilik kısa kısa anlattım sonra size ayrıntılı bir şekilde yazacağım. Hangi bölümlere gidildiği, sağlık raporu işlemlerinde nelere dikkat edilmeli, sağlık işlemlerinden sonraki aşamalar dahil tüm bilgileri yayınlayacağım. 

POMEM Eğitim Süresi Ne Kadar Okumak İçin Tıklayınız

POMEM Eğitim Sonu Sınavı Nedir? Okumak için Tıklayınız

POMEM'de 1 Gün Nasıl Geçiyor? Okumak İçin Tıklayınız

POMEM öğrencilerinin aldığı dersler ve sınavlar neler? Okumak İçin Tıklayınız

POMEM mülakat soruları neler? Okumak İçin Tıklayınız

PMYO Dersleri ve Sınavları Okumak İçin Tıklayın

PMYO İntibak Eğitimi Nasıl Oluyor? Okumak İçin Tıklayın



Hiç yorum yok